Pressmeddelanden 2015

Catena bygger logistikfastighet i Katrineholm

2015-05-20 kl. 08.30

Catena har tecknat ett 5-årigt hyresavtal i Katrineholm med Van Dieren International BV (Van Dieren). I samband med tecknandet av kontraktet startar nu byggnationen av Catenas första volymterminal. Byggnaden, som skall omfatta totalt 10 000 kvadratmeter, är belägen på den av Catena nyförvärvade marken i anslutning till Katrineholms kombiterminal. Volymterminalen förväntas bli färdigställd under våren 2016. Van Dieren ska, med inflyttning i april 2016, hyra en yta om 2000 kvadratmeter med option på ytterligare ytor.

”Volymterminalen är en ny produkt där vi kan erbjuda våra hyresgäster en enkel, ändamålsenlig och prisvärd lokal för såväl omlasting som lagring. Detta är ännu ett bra exempel på ett koncepthus utvecklat i nära samarbete med en stor och expansiv kund. Ett hus som vi hoppas kunna uppföra på fler orter, i direkt anslutning till kombiterminaler och hamnanläggningar ” säger VD Gustaf Hermelin i en kommentar.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Gustaf Hermelin, VD                       Peter Andersson, CFO   

Tel. 070-560 00 00                          Tel. 0730-70 22 44

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?