Så arbetar Catena mot smittspridning

Med anledning av coronaviruset vill vi tydliggöra att det på Catena finns beredskap för att fortsätta leverera våra tjänster och förvaltning för att säkerställa en god servicenivå för våra hyresgäster. Övergripande följer vi myndigheternas råd och rekommendationer och agerar i enlighet med dem, utöver det har vi:

-   informerat alla Catenas medarbetare om hygieninstruktioner och andra åtgärder för att undvika smittspridning, inklusive vikten av att vara hemma vid minsta sjukdomssymptom
-  utökat möjligheter att arbeta hemifrån
-  infört karantänkrav för medarbetare som har vistats utomlands

I händelse av smitta hos någon av våra hyresgäster stöttar Catena genomförande av åtgärder i enlighet med de rekommendationer myndigheterna ger. Vi uppmanar den som har inbokat möte med Catenas medarbetare att avboka fysiska möten i händelse av sjukdomssymptom eller utlandsvistelse de senaste två veckorna, kontakta gärna oss i förväg för att kunna utvärdera alternativa lösningar.

Vi följer utvecklingen och utvärderar och uppdaterar våra riktlinjer löpande.

Tack för förståelse.

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?