Pressmeddelanden

Catena ansöker om bygglov i Ängelholm

Catena lämnar idag in ansökan om bygglov för en logistikanläggning på e-handelsområdet E-city Engelholm.

2019-07-12 kl. 14:00  

Catenas vill vidareutveckla E-city Engelholm som ligger invid E6 i Ängelholms kommun. Nu påbörjas processen för en ny etapp där Catena, i anslutning till befintlig byggnation, förbereder för att uppföra en ny logistikanläggning om cirka 22 000 kvm.

- Som en del av Greater Copenhagen har E-city Engelholm ett läge som uppfyller alla krav med närhet till alla större transportslag, utvecklingen av området bidrar till att sätta Ängelholm på kartan som ett centrum för e-handelslogistik, kommenterar Göran Jönsson, regionchef Helsingborg.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Göran Jönsson, Regionchef Helsingborg                 
Tel. 042-449 22 66  
goran.jonsson@catenafastigheter.se  

Benny Thögersen, VD                                                     
Tel. 0730-660 83 50
benny.thogersen@catenafastigheter.se  

Prenumerera på nyheter från Catena

Språk


Informationstyp

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.


På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?