Pressmeddelanden

Ledningsförändring på Catena

Catena genomför förändringar i ledningsgruppen i syfte att komma ännu närmare kunderna, säkerställa en effektiv ledning och styrning och bidra till ett starkare fokus på plats- och projektutveckling.

2020-04-06 kl. 08.30

Catenas ledningsgrupp kommer, när förändringarna verkställs 1 maj 2020, att bestå av VD, CFO, Finanschef, Affärs- och fastighetschef samt Chef Affärsstöd. De två nya rollerna utgörs av Affärs- och fastighetschef med ansvar för regioner, projekt och affärsutveckling samt Chef Affärsstöd med ansvar för HR, kommunikation och hållbarhet. Målsättningen med de båda nya rollerna i ledningsgruppen är att skapa ännu bättre förutsättningar för att nå bolagets högt ställda mål i en ständigt föränderlig omvärld.

- Detta är ett naturligt steg i en omställning där vi säkerställer närheten till våra kunder, skapar effektiva beslutsvägar och möjliggör kunskapsdelning i alla delar av verksamheten, samtidigt förstärks vårt fokus på plats- och projektutveckling ytterligare, säger Catenas VD Benny Thögersen.

Utöver VD Benny Thögersen, består den nya ledningsgruppen därmed av vVD/CFO Sofie Bennsten som också blir tf Chef Affärsstöd, Finanschef Peter Andersson samt vVD/Affärs- och fastighetschef Jörgen Eriksson. Bolagets Regionchefer kommer att rapportera till Affärs- och fastighetschefen i ett tydligare affärsdrivande sammanhang med starkt fokus på projektutveckling. Fastighetsrörelsen är som tidigare organiserad i fem regioner för att säkerställa närhet till kunder och lokala aktörer.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Benny Thögersen, VD                                                  
Tel. 0706-60 83 50                                               
benny.thogersen@catenafastigheter.se               

Prenumerera på nyheter från Catena

Språk


Informationstyp

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.


På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?