Logistiktrender 10Ar Logo Guld

Nu laddar vi för 2021!!!

Vårt jubileum 2020 har med anledning av coronaviruset skjutits fram till 2021. Vi hoppas nu att du istället vill vara med och fira med oss den 20 maj 2021 på Dunkers Kulturhus i Helsingborg då vi ser fram emot en glittrande dag med de senaste logistiktrenderna i fokus! Häng med när vi gör ett nytt försök att fira 10 år med LogistikTrender – ett jubileum som leder oss in på tid som begrepp och fenomen.  

 

Jubileumstema: Logistik bortom tid och rum

Marginalerna krymper, sekunderna optimeras och varje felsteg beräknas i tid. Rymdteknologi och AI ger oss nya dimensioner och förflyttar perspektiven. Framtiden tar oss bortom tid och rum.

Temabild Textmedlogistik Smal


Tre områden som påverkar utvecklingen och framtidens logistiklösningar

GLOBALA TRENDER
Hållbarhet som konkurrenskraft

DATADRIVNA NÄTVERK
Bortom mänsklig kapacitet

HÅLLBAR FRAMTID
Utveckling med ansvar

   

"Vi vet att LogistikTrender uppskattas och ett jubileum är till för att fira – då det inte går att genomföra dagen 2020 satsar vi därför på 2021 istället. Vårt jubileumstema Bortom tid och rum har visat sig bli mer aktuellt än vad vi själva kunde förutspå och nu ser vi fram emot en inspirerande dag i maj 2021 med spännande talare, många nya insikter och givande möten."

Katarina Wallin
Moderator för dagen och
styrelseledamot i Catena


Några av dagens inspiratörer

Vi fyller på efterhand nedan med talare som kommer att medverka vid LogistikTrenders jubileumsupplaga 2021, reservation för förändringar i programmet.

Christerborjesson


Christoffer Börjesson

CDO, Fastighetsägarna Stockholm. Efterfrågad expert inom digitalisering och hur det påverkar fastighetsaffären, utvecklingen och förvaltningen.

Sebastian Rudenstam


Sebastian Rudenstam
Medgrundare och CBDO, Beleco.

Andreas Anyuru


Andreas Anyuru
Chief Technology Officer, Consafe Logistics.

Per Ljungberg

Per Ljungberg
VD, Svensk Digital Handel.

Andreaswieland


Andreas Wieland
Associate Professor of Supply Chain Management, Copenhagen Business School.

Riad Haddouche


Riad Haddouche
Head of People and Culture, Nowaste.


Moderator

Katarina Wallin, styrelseledamot Catena.

Katarina är en av grundarna till Evidensgruppen och aktiv som seniorkonsult med inriktning mot strategi och organisation. Katarina är utbildad civilingenjör med kompletterande utbildning inom företagsekonomi och beteendevetenskap. Verksam i flera bolagsstyrelser inom främst samhällsbyggnadssektorn. 

Katarina Wallin

Anmälan

Vi öppnar anmälan här på webben under hösten. Håll koll!

Var du anmäld till eventet 2020?
Du som hade anmält dig till vårt event 2020 har fått ett mail från oss med information om att vi flyttar fram firandet. För att säkra din plats den 20 maj 2021 behöver du anmäla dig en gång till. Vi ber om förståelse för detta.

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?