2018: LogistikTrender på Dunkers kulturhus i Helsingborg!

För åttonde året i rad samlades innovatörer och framtidstänkare för att sätta ljus på nya revolutionerade logistiklösningar som både utmanar och effektiviserar varuflödet. Årets upplaga av seminariet LogistikTrender blev en succé.

Tack alla som närvarade vid LogistikTrender 2018. Missa inte filmen om du vill du uppleva lite av dagen en gång till!

Logistiktrender

ÅRETS TEMA:
DET DIGITALA VARUFLÖDET

Fokus för LogistikTrender 2018 var det digitala varuflödet som utvecklas i rasande fart och föränddrar hur framtidens handel och logistik kommer att se ut.

Det snabba teknikutvecklingen möjliggör nya revolutionerande logistiklösningar som både utmanar och effektiviserar varuflödet. Men hur ser morgondagens lösningar egentligen ut? Innovatörer och framtidstänkande samlades på Dunkers i Helsingborg för att finna svar på några av de utmaningar vi står inför. 

 

Varuflodet

Program

2018 års event

Hallpunkter
Katarina Smal

Några av talarna

Axford Nick 2 Nick Axford, CBRE
Anna Fella Nder V3 Anna Felländer, Senior Rådgivare, BCG, Regeringens digitaliseringsråd, KTH m.fl.
Kristina Liljestrand Webb Dr. Kristina Liljestrand, Project manager, Chalmers Industriteknik
Svantemark Big28234 2 Maria Svantemark, Nordic Sustainability Manager

Några av samtalsämnena

Global Outlook - Politics, Economics and The Property Cycle
Nick Axford, Global Head of Research, CBRE

Har mer än 25 års erfarenhet inom fastighetsforskning och konsultverksamhet. Är ansvarig för samordningen av CBREs Globala Research Team som omfattar mer än 500 specialister runt om i världen.

Vem är ansvarig för en hållbar framtid?
Maria Svantemark, Nordic Sustainability Manager, Findus

Hållbarhetsprofessor med bakgrund inom miljöstudier och hållbarhetsvetenskap samt ekonomi. Arbetar som Nordic Sustainability Manager och ingår i ledningsgrupperna för Findus i Sverige och Norge samt den Nordiska styrelsen.


Location based services
Jesper Gunnarson, Senior Agile Programme Manager, Biner Consulting

Har mer än 20 års erfarenhet av komplexa IT-projekt. Arbetar med projektledning, programhantering, affärsanalys och testhantering och med en satsning för Volvo Cars inom Connected Car och Phoenix Agile Release Train.


Logistiklösningar för att minska matsvinn
Dr. Kristina Liljestrand, Project Manager, Chalmers Industriteknik

Doktorand vid avdelningen Service Management and Logistics. Arbetar med logistikupplägg och affärsmodeller hos företag för att skapa cirkulära system, däribland att minska matsvinn.

 

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?