Catena som arbetsgivare

För att förstå behoven hos kunder och skapa affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är därför en strategisk målsättning för Catena och människorna är centrala i verksamheten. Konkurrenskraftiga löner, kontinuerlig kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och hälsoundersökning är en självklarhet - välmående medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete är också engagerade medarbetare.

Utvecklande arbetsuppgifter
På Catena får du möjligheten att bygga och utveckla hur vårt framtida samhälle ska fungera. Hos oss är du med och möjliggör hållbar logistik och hjälper våra kunder att tänka smart kring lägen och varuflöden. Vår marknadsposition blir allt starkare och vi har en framskjuten position inom citylogistik och e-handel.

Effektivt team
Vi är en liten och effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Det ger oss möjlighet att snabbt förstå våra kunders behov på våra marknader och omsätta dessa till verklighet. För att nå våra mål och få full utväxling på våra kunskaper arbetar vi nära tillsammans. Öppenhet, dialog och rak kommunikation är det som gör oss effektiva och snabba.

 

Vår värdegrund

Överträffar förväntningar
I stort som smått är vi affärsmässiga och vi har kunskaper som matchar både dagens och morgondagens behov.

Med det som utgångspunkt gör vi alltid det lilla extra och vågar vara innovativa.

Tar ansvar över tid
Såväl vår egen arbetsmiljö som samhället i stort påverkas av hur vi agerar och av de beslut vi fattar.

Det vi levererar måste vara hållbart över tid - ekologiskt, socialt och ekonomiskt.

Är engagerade
Vi arbetar nära våra kunder och varandra och vi brinner för det vi gör. 

På Catena tror vi på att ha kul på jobbet och vi är inte rädda för att glädjen ska smitta av sig - det bjuder vi gärna på!

 

Vill du bli en av oss?
Lediga tjänster publicerar vi här på vår webbplats och i externa kanaler.
Bevaka gärna för att inte missa spännande möjligheter. 

Just nu har vi inga lediga tjänster.