Vår organisation

Catena är en effektiv och värdestyrd organisation. Positionen som ledande inom logistikfastigheter är till stor del ett resultat av kapaciteten som finns i hela organisationen. Omfattande erfarenhet och specialistkompetens inom logistik, fastighetsutveckling, förvaltning och transaktioner ger värde för kunden men skapar också korta beslutsvägar och handlingskraft.

Legal struktur

Catena AB är moderbolag i en koncern med flera dotterbolag och dotterdotterbolag.

Operativ struktur

Catenas organisation utgörs primärt av funktionerna Förvaltning och Affärsutveckling. Därutöver finns de koncerngemensamma funktionerna Ekonomi/Finans HR, Hållbarhet samt Kommunikation. Ledningen består av VD, vVD/CFO, Finanschef samt Chef Affärsstöd. Ledningen har det övergripande ansvaret för bland annat affärsutveckling, ekonomistyrning, resultatuppföljning och informationsfrågor.

Förvaltning

Förvaltningen är anpassad efter fastigheternas geografiska läge i fem regioner Göteborg, HelsingborgJönköping, Malmö, Stockholm.

Affärsutveckling

Funktionen Affärsutveckling hanterar projekt och utveckling samt de transaktioner som Catena genomför.

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?